2017. november 22., szerda

Már megint kaptam egy díjat, amiért nem csinálok semmit lol1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is. - Köszönöm Tonhalszendvicsnek
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
,,Sometimes history is just an excuse for incompetence at getting along with each other." - Aleksandr Voinov: Special Forces
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
 1. Van olyan tánc, amit szívesen művelsz/művelnél/szereted nézni? - Szívesen megtanulnék twistelni. I'm a fuckin' 60's kid in my heart. 
 2. Mi az a zene, amit utoljára rommá hallgattál, vagy jelen pillanatban odavagy érte? - A Hollywood Undead új albuma. 
 3. Rend vagy irányított káosz? (A megfogalmazásból lehet sejteni, hogy én melyik kaszthoz tartozom, haha.) - Irányítatlan káosz. 
 4. Ha már szünet: milyen az álom-ágyad/szundikuckód? - Bárhol tudok aludni, ha fáradt vagyok, viszont nem szeretek, úgyhogy ilyesmiben nincs ideálom. 
 5. Volt olyan veled, hogy egyedül voltál a tömegben és valamin elkezdtél fennhangon nevetni? (A publikus ficolvasást szeretném diszkriminálni :D) - Igen. Facebook posztokon, egyéb mémeken, könyveken, messenger beszélgetéseken, szerepjátékon...
 6. Van-e olyan tulajdonságod/hobbid, amit meghallva az embereknek rendszerint kiesik a szeme? Ha igen, mi az? - Az nem tudom, tulajdonság-e, de attól, hogy napi 4-5 óra az alvásigényem. 
 7. Ha mész valahová, akkor mi az, amit biztosan magaddal viszel? Gondolok itt arra, hogy nekem állandó tartozékom egy kisebb füzet meg egy toll, ilyen senkise tudhassa-alapon… - Működő telefon, akksitöltőnek használt másik telefon, power bank, rendes töltő, fejhallgató, pénztárca. 
 8. Mi a kedvenc szóképed/szófordulatod/érdekesen megfogalmazott mondat, ami megragadt benned? - Ha már emlegettem a Hollywood Undead-et, a ,,got more pussy than a bowl of Friskies" még mindig a világ legzseniálisabb hasonlata, bár szintén tőlük a ,,broke down your dreams like a Hollywood casting" szinte már vetekszik vele. 
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
 1. Fanfiction vagy original? 
 2. Ha holnap kellene eldöntened, hogy miből fogsz szakdolgozatot írni, mi lenne a témád? 
 3. Shipeltél már két karaktert valamilyen kötelező olvasmányból? 
 4. Mi volt a legnagyobb véletlen az életedben?
 5. Ha egy fiktív karakter életre kelne, és büntetlenül kinyírhatnád, ki lenne az? 
 6. Szereted a karácsonyt?
 7. Ajánlj nekem egy dalt! Bármi lehet.
 8. Mi a legjobb tulajdonságod? 
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. - Őszinte leszek, eddig mindig több olyan ember rakta ki, akinek nem küldtem, mint amennyinek igen, szóval vegyétek, vigyétek. 
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek. - Kívánok nektek sok kaját, ihletet és kiscicát. 


1 megjegyzés:

 1. Halihó. Nagyon szépek a kérdéseid, szóval idepimaszkodom kitölteni őket.

  1. Fanfiction vagy original?
  Mikor-melyik. Sok időhöz, egy bögre teához és egy karosszékhez egy lapozós könyv dukál, mivel pedig a fanfictiont ritkán nyomtatják ki, így akkor original, de neten szinte csakis fanficet olvasok. Hozzátenném, hogy a Hetafata c. fic 30. fejezetét a fenn emlegetett karosszékemben olvastam el, mert a nyomtatómmal való baszakodás közben valamilyen úton-módon sikerült kinyomtatnom.

  2. Ha holnap kellene eldöntened, hogy miből fogsz szakdolgozatot írni, mi lenne a témád?
  Haha, már van szakdoga-témám :D És már az anyagommal is foglalkoznom kéne :'D De hasamra ütve: A „fandom”, mint online közösség. Valami szociológiai cucc lenne. Soha nem tanultam szociológiát.

  3. Shipeltél már két karaktert valamilyen kötelező olvasmányból?
  Nope.

  4. Mi volt a legnagyobb véletlen az életedben?
  Túléltem néhány dolgot, amibe bele kellett volna haljak.

  5. Ha egy fiktív karakter életre kelne, és büntetlenül kinyírhatnád, ki lenne az?
  Darth Sidious. Vagy Stephenie Meyer valamennyi karaktere.

  6. Szereted a karácsonyt?
  Az nem kifejezééés :3

  7. Ajánlj nekem egy dalt! Bármi lehet.
  Meglestem a fent említett kis nótácskáidat, és próbáltam belőni, hogy mi az, amit talán még élveznél is… és nekem is tetszik… és nem tudom. Hallgass Florence + the Machine-t. No light, no light, hogy az egyik kedvencemet emeljem ki, de igazából tökmindegy.

  8. Mi a legjobb tulajdonságod?
  Nekem a micsodám?

  VálaszTörlés