2017. május 25., csütörtök

Vad

Fandom: Yuri on ice
Páros: OtaYuri
Leírás: Hogy került Otabek a Welcome to the madness koreográfiába, mikor még csak alig pár napja ismerték egymást Yurival? Hát, szerintem így. :D 


Yuri rettenetesen dühös volt Otabekre. Mi a francért nem tudott hamarabb felbukkanni az életében? Mondjuk mielőtt elkezdte tervezni a fellépését a gálára. Ez volt az első saját tervezésű programja, minimális segítséget kapott csak hozzá, és pontosan három nappal ezelőttig tökéletesnek érezte, alig várta, hogy lehengerelje vele a közönséget. Az elmúlt három napban viszont életében először fülig belezúgott valakibe, és a fél karját odaadta volna, ha ő is párosban korizhat Otabekkel, mint Yuuri Viktorral. Persze ők sokkal menőbbek lennének.
Látszólag a kazah fiú is hasonlóan érzett, de ő is belátta, hogy ez ennyi idő alatt nem fog összejönni. 

- Nem akarom a te munkádat tönkretenni azzal, ha elbénázom - mondta komolyan.

- Akkor segíts gyakorolni - rángatta magával Yuri másnap, mert volt hajlandó nélküle tölteni az időt.

Otabek hamar rájött, mennyire irányító és akaratos új párja, de nem bánta - főleg mikor ez abban nyilvánult meg, hogy rácsimpaszkodott, és nem engedte sehova menni, legalábbis egyedül nem. Yuri amilyen tüskés és magánakvaló tudott lenni, ha nem kedvelt valakit, olyan makacsul ragaszkodó tudott lenni a szeretteivel. Nagyon hirtelen vetették bele magukat ebbe a kapcsolatba, de így, hogy minden percét együtt töltötték, egyiküknek sem volt ideje aggódni a később várható problémák miatt.
Szóval Yuri magával rángatta, és megtisztelte azzal, hogy megmutatta neki gálaprogramját, a Welcome to the madness-t.
Otabek csak nézte, ahogy párja ledobja a kabátot, majd pár szédítően magas ugrás és bonyolult forgás után hanyattfekszik a jégen, hófehér bőre egész mellkasán feltárul a felcsúszó anyag alatt. Egyre inkább érezte, hogy bajban van. Yuri gálaprodukciója bűnösen szexi volt, főleg a korához képest. Jó, csak két év van köztük, de Yuri épp, hogy csak nagykorú lett az orosz törvények szerint, és már azzal is kicsit elsiették, amit eddig csináltak. Három nap, az első közös városnézés és sok beszélgetés; a második filmnézés este a hotelben és az első csók, vallomások; a harmadik cs:go-zás hajnalig, játékos birkózás mikor miatta vesztettek, még több csók és simogatás, alvás összebújva. Az is, hogy még csak a csókig jutottak, csak azért volt, mert ő leállította a nála két évvel fiatalabb Yurit, aki pedig nagyon rá akart mászni. Most azonban szerette volna vele tölteni a verseny utáni éjszakát. És résztvenni vele ebben a koreográfiában.
A megoldást végül Yuri egyik javíthatatlan hibája hozta meg. Azon a ponton, mikor ,,meghalt"a koreo végén, mindig ütemet tévesztett, vagy hamarabb, vagy később kezdte a mozdulatot.
Beka úgy próbált segíteni neki, hogy a megfelelő pillanatban pisztolyt formált ujjaival, és ,,rálőtt". Ez működni látszott, de ha nem csinálta, párja újból elhibázta és hangosan káromkodott.

- Majd odamegyek az első sorba és segítek - jegyezte meg az idősebb félig viccelődve.

- Vagy a jégre! - csillant fel Yuri szeme - Az kurva menő lenne. Ott állnál a pálya szélén, sötétben, és mikor ez a rész jön, akkor megvilágít a reflektor és bumm! És így legalább benne lehetnél. 

Lehetetlen volt ellenállni a lelkesedésének.

- Szerinted az edzőid belemennének?

- Leszarom! – vágta rá azonnal – Ezt megcsináljuk.

Miután ebben megegyeztek, hozzá is kezdtek a közös gyakorláshoz. Az összes többi rész jól ment Yurinak, de egy mozzanattal még mindig elégedetlen volt.

- Olyan béna, hogy csak így eldobom a kesztyűmet. És nem tudom egy mozdulattal lehúzni, látszik, ahogy szarakodok vele…

- Mi lenne, ha én venném le rólad? – vette fel Otabek – Odajössz és odatartod a kezed, mintha… szóval olyan felsőbbrendűen… ajj, hogy mondjam…? Mintha azt akarnád, hogy kezet csókoljak – bökte ki végül zavartan.

Egyszerre vörösödtek el, de ahogy egymás szemébe néztek, tudták, hogy mindketten akarják. Beka odatekert a zenében, és elpróbálták a jelenetet. Az egyik kezéről lerántotta a kesztyűt, ám mikor Yuri spontán módon odatartotta a másikat is, hirtelen ötlettől vezérelve ajkai közé vette ujját, és fogával húzta le az anyagot.
Yuri szíve kihagyott egy ütemet, ahogy megérezte a nedvességet és a fogak finom karcolását az anyagon át. A korcsolyázástól és az érzéstől enyhén zihálva és dobogó szívvel nézett fel rá, majd mohó csókban tapadt párja ajkaira.
Otabek eleinte mindig udvariasan derekán tartotta a kezét, ám mivel Yuri már az első ilyen alkalommal morogva a fenekére húzta őket, most már önként markolta meg egyből, ahogy szorosabban vonta magához. Az orosz fiú édesen sóhajtott ajkaira, vágyakozva simult hozzá a palánkhoz nyomva őt, és tényleg nagyon nehéz volt neki ellenállni, annak ellenére, hogy sem a hely, sem az idő nem volt alkalmas erre. Otabek úriembernek ismerte magát, de Yuri áttört minden gátlásán. Végül lassan mégis elhúzódott.

- Hé, azért még rádfér a gyakorlás.

- Hagyjál, így is bármikor lenyomnám tökéletesen – duzzogott Yuri, de azért elpróbálták újra és újra, mígnem tökéletes összhangba kerültek, pedig nem is korcsolyáztak együtt.

***
A döntő első napján Yuri nyakán alapozó takarja a szívásnyomokat, Lilia kritikus arccal gyakran ellenőrzi, hogy nem fogta-e össze fehér ruháját. Az ártatlansága már oda, de mégis most találta meg agapét – a feltétlen szeretetet, aminek mostanra minden formáját megélte, és egyesíteni tuja magában.

***
A gála másnapján Yakov frusztráltan figyeli tanítványát. Azt hitte, most hogy Viktor végre megállapodott, és nem kell azt látnia, ahogy sír valaki után a reptéren, hogy aztán egy hét múlva valaki más ágyában kössön ki, végre nyugta lesz. Hiszen Viktor Nikiforov boldog vőlegény, és párját átkarolva, mosolyogva köszönt el tőle nemrég, Japánba mentek először, onnan utaznak majd haza.
Azonban korai volt Yakov öröme, mert most itt van neki Yuri Plistetsky. Nem sír, nem panaszkodik neki, csak épp egyszerűen lehetetlen hozzászólni. Tíz perce még párját szorongatta, aki azóta felszállt a Kazahsztánba tartó gépre, és azóta az orosz tigris gyilkos hangulatban van. Ám hirtelen megrezzen a telefonja, ő előkapja, szeme felragyog, aztán elvörösödik, de vigyorog, ahogy válaszol az üzenetre. 

1 megjegyzés:

  1. Jahú!

    Töredelmesen bevallom, hogy lusta olvasó vagyok, aki nem kommentel, csak ritkán. Töredelmesen bevallom, hogy nem először olvasom a holmijaid. Yakovnak kitartást, nem is tudom, mit gondolt az az ember :D

    És amiért most mégis írok: vár nálam egy díj, remélem, elfogadod ;)

    VálaszTörlés