2014. október 21., kedd

Bloody birthday

Ezért Larát tessék okolni vagy épp áldani, aki belerángatott egyenlőre szerény kétszemélyes fandomunkba, és írt nekem egy ficet (itten majd lesz egy link ha publikálta) amit muszáj volt viszonoznom.

Fandom: Llamas with hats (human!AU)
Páros: Carl és Paul de nincs is több (élő) szereplő
Műfaj: Flangst
Carl álmodozva áll a kirakat előtt. Elképzeli, milyen gyönyörű lenne a lángok fénye, ahogy megcsillan az üvegszilánkokon. De nem lehet, pedig gyötri a kísértés, a combjára erősítve most is ott a robbanószer - csak akkor veszi le, ha Paullal van, mert őt zavarja a combja harapdálásában - de ha lángba borítja, vagy a levegőbe repíti az épületet, odalesz az is, amiért jött. A kalap, rózsacsokorral és százdolláros árcédulával díszítve, a kalap, amibe Paul első látásra beleszeretett.
Az után történt, hogy a nyaraláson, amin csak ő érezte jól magát, Paul elvesztette a kalapját. Aztán szomorú volt, és Carlhoz bújt, és Carl akkor legszívesebben az egész Földet felrobbantotta volna, vagy lekaszabolt volna mindenkit egyenként, míg csak hárman maradnak, Paul, ő és a kalap. De erre nem volt szükség, mert másnap hazajöttek, és Paul beleszeretett a százdolláros költeménybe. Amit persze nem engedhettek meg maguknak.
Ezért áll most Carl a kirakat előtt azzal a szilárd elhatározással, hogy kalapot fog venni Paulnak a szülinapjára. Benyit a bolt ajtaján és előránt egy kést.
***
Paul bekötött szemmel botladozik keresztül a lakáson. Néha valami puha, langyos és nyirkos dologba lép, de nem akar most Carllal veszekedni, majd ráér a szülinapja után. Már előre rázza a hideg az ajándéktól, amit ,,egyszerűen imádni fog". Carl könyökénél fogva állítja meg, leoldja szeméről a kendőt. Előtte ott áll a kalap a rózsákkal, egy kalaptartón. A kalaptartó körül alvadt vér, annak halott szeme vádlón mered rá.
- CARL!
- Mi az? Nem tetszik?
- Miért ölted meg ezt az embert, Carl?
- Elhiszed, ha azt mondom, ajándékba volt hozzá a fej?
- Carl...
***
Carl a szobájukba támolyog, lerogyik az ágyra. A fájdalom görcsbe szorítja a gyomrát, összegörnyed, hogy enyhítse. Úgy sír, mint a gyermek, könnyek nélkül, levegőt alig kapva, szinte eszét vesztve, s tudva hogy csak az hozhat megnyugvást, ha megkapja, amit akar. De azt soha nem fogja megkapni. Carl egész élete tehetetlen csecsemősírás.
 Látja magát kisgyerekként, kezében a kitekert nyakú kismacskával, lefelé görbülő szájjal, mert az anyja nem dicsérte meg. Aztán később már a kishúga tetemét tette elé és akkor elkerült otthonról arra a barátságtalan helyre, amire alig emlékezett, olyan hamar megszökött onnan. És ezután találkozott Paullal, aki csodálta, aztán megtalálta az első hullát a nappaliban.
Nyílik az ajtó, Paul halkan csukja be maga után. Carl felpillant. Paul a fehér csipke hálóinget viseli, rajta a barnára száradt vérfoltokkal, amit szintén tőle kapott; a fején ott virít a kalap. Carl térdre borul előtte, karjaiba vonja, és egy órán keresztül szeretkeznek.
Paul sosem fogja megérteni az igazi ajándékot. Az újabb kioltott életet, ami nem az övé. Előbb irtaná ki az egész világot, csak aztán jöhet sorra ő.2 megjegyzés:

 1. hát késésben vagyok az életemből, de gyorsan még hagyok itt egy kommentet, mert l l a m a s e x, kinda. lol persze hogy van fanart. mindenhez van fanart.
  de ez egy olyan jó headcanon amúgy és tisztességtelenül jó a Carlod, a drámai háttértörténeteknek mondjuk sosem vagyok híve, de egyébként zseniális.
  "Elhiszed, ha azt mondom, ajándékba volt hozzá a fej?" Ez.
  és a nyaraláson, ahol csak ő érezte jól magát. da.
  ilyet még. legjobb fandom. lámák. l l a m a s

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És én csak most válaszolok. Miért csak most válaszolok? Mert én is késében vagyok. Ja.
   Szóval köszönöm, és Carl érdeme, nem az enyém, egyszerűen megölte az ihlethiányom, és megette a lelkesedéshiányom jól átsütve és azóta írok. Mert Carl.
   Amúgy az után a fejes poén után szerinted milyen érzés lehet a parókáimat nézegetni? Ez csak olyan fun fact volt.
   Szóval köszönöm. <3 llamas

   Törlés