2014. június 25., szerda

Hűség

Szeretettel Koalának, aki a nevéhez híven sokáig szeret aludni, itt ma reggeli szerzemény, és nagyon boldog szülinapot így egy hónap késéssel!

Fandom: Hetalia
Páros: RusPrus
Műfaj: hurt/comfort, az eleje komfortos a vége meg fájGilbert képességeihez mérten halkan lopakodott fel Ivan pétervári villájának ősöreg, nyikorgós lépcsőin. Bár az orosz úgy is azt kérte, keltse fel, ha hazaért, ezt nem a trappolásával akarta elérni, főleg, mivel félő volt, hogy esetleg a náluk vendégeskedő Natalja is kidugja fejét - és kését - a zajra.
Belökte a súlyos tölgyfa ajtót, s már bent is találta magát a szobában, ahol az utolsókat pislákoló parázzsal teli kandalló, a hideg, amit már kezdett megszokni, és Oroszország várt rá.
Lusta volt hozzá, hogy ledobja ruháit; úgy, ahogy volt, bebújt a békésen szuszogó férfi mellé. Ivan álmában a karjai közé fúrta magát, aztán lassan ébredezni kezdett, s felpislogott rá.

- Privjet - köszöntötte mosolyogva a poroszt - Hiányoztál. Hogy érezted magad?

És Gilbert mesélt, elmondott mindent Antoniórol és Francis-ről, az újabb őrült kalandokról, aminek köszönhetően kidobták őket pár helyről... Mire végzett, Ivan már kézzel-lábbal csimpaszkodott belé.

- Örülök, hogy visszajöttél - mosolygott rá jellegzetes mosolyával, s a porosznak mind az arckifejezéstől, mind a hangsúlytól végigfutott a hideg a hátán. Pontosan tudta, mit jelent az orosz kijelentése, hiába a takaró alatt összebújva hangzott el. Nem szökhetsz el. Mindig vissza fogsz jönni hozzám, ha pedig nem, akkor én megyek el érted, és megtalállak, bárhol is legyél.

- Fázol? - kérdezte gyengéden Oroszország, végigsimítva a porosz hátán - Majd én felmelegítelek.

És Gilbert elfogadta, szomjazta a csókot, az érintést; a közelséget, hogy ne feszítsen úgy az a lánc a szívén, amivel Ivan magához láncolta mindörökre.

- Te is hiányoztál nekem - nyögte ahogy az orosz a bőrébe mart, s felkínálta a nyakát mégjobban; tessék, itt vagyok. Hasra lökte az ágyon, nem akart finomkodni - arra ott volt sok más éjszaka ami előtt nem teltek el napok egymás nélkül - minden erőteljes lökése kicsikart vallomás; itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok. Még levegőhöz sem jutott, az orosz már lökte is le magáról, fölé kerekedett, s minden mozdulatával megadta a választ; enyém, enyém, enyém.
 Ivan álmában sem eresztette el, reggel úgy kellett lefejtenie magáról a karjait, hogy fel tudjon kelni. Az ablakhoz lépett, résnyire kinyitotta, hogy szívjon egy kis friss levegőt, s közben kibámult a tájra, tekintete egyre messzebb és messzebb siklott, amíg csak el nem érte a láthatárt, ahonnan már nem mehetett tovább.

6 megjegyzés:

 1. Jézusom. Tudod, hogy nagyon-nagyon-nagyin imádlak és őket is és az alvást, de most őket főleg meg téged és asd. Szóval köszönöm és hülye vagy, mert képes voltál azt mondani, hogy nem lett jó reggel. Aztán elolvastam és nem értek veled egyet.
  Az alaptörténetet van tippem honnan hoztad. Csak tippem. Szóval az oroszod imádom és Gilbertet pedig akkor is sajnálom, ha boldog, mert sosem lesz teljesen, csak fél-boldog. De ezt tudja mindenki. Szóval köszönöm megint csak. ;u;

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy ha belegondolok, tényleg jól jött ki így, mert ki tudja mikor írtam volna meg ^^ És azért reméltem, hogy nem fogsz velem egyetérteni xD
   Én még mindig nem vagyok kibékülve az oroszommal, szóval neked adom ha annyira imádod *hozzádvágja, repül feléd és ordítja hogy vodkaaa*
   Ez a fél-boldog nagyon találó szó, és teljesen egyetértek.
   Nagyon szívesen :)

   Törlés
 2. Tudom, hogy Koaláé, és utólag is boldogot neki, de én nagyon köszönöm, mert wow, hiányoznak, és hetek óta motoszkálnak bennem és kicsit úgy helyrebillentettél. Nagyon-nagyon jó lett!. : D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, remélem, lesz annak a motoszkálásnak írott eredménye :3
   Köszönöm <3

   Törlés
 3. Na igen, megtaláltam ismét.
  Ugye ezt már mutattad egy meeten, de most megint elolvasni... QwQ D'awww, imádlak, hát hogy lehetsz ilyen jó író? QwQ <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, hát köszönöm és én is téged <3 Amúgy nem vagyok ám jobb író az átlagnál csak van némi önbizalmam ;)

   Törlés