2014. április 19., szombat

El nem csókolt csók

Fandom: Amerika Kapitány (az egyszerűség kedvéért az Avengers címke alá besorolva)
Páros: StevexBucky
Műfaj: hurt-comfort, AU de még így is spoiler
Leírás: Született rögtön a film megnézése után, még a könnyeimen át írtam, miközben tisztában voltam vele, hogy egy jelentéktelen mellékszereplőt siratok, de na. Nagyon a szívemhez nőtt úgy magában is, meg a páros is. Amúgy a 2. részt csak kedden fogom látni, úgyhogy ha esetleg valami nem stimmel, akkor elnézést.
- Gyere már! - intett türelmetlenül Bucky a tőle le-lemaradó Steve-nek. A fiú feszültsége érthető volt, hisz nem elég, hogy lógtak az iskolából, de barátja mindultalan megbotlott, vagy belerúgott valamibe, amivel lassította a haladásukat, ráadásul igen nagy zajt is keltett.
Végül nagy nehezen eljutottak a melléképület mögé, ahol a kukákat tárolták, és e miatt az intézmény legelhagyatottabb helye volt.

- Mostmár igazán elmondhatnád, mi a francnak jöttünk ide - morogta Steve.

- Mert szülinapod van, pajti - vigyorgott rá a másik.

- Itt megverni szoktak, nem felköszönteni... - motyogta szkeptikusan - mindegy, ide azzal az ajándékkal.

- Igazából nem nagyon volt pénzem, szóval... Bucky egy ideig habozott, aztán lassan közelíteni kezdte ajkát az övéhez... Ám ekkor hirtelen lépéseket hallottak. Még épp időben ugrottak szét, mielőtt Mrs. Carter rajtakapta volna őket.

- James Barnes, Steven Rogers, mit keresnek maguk itt? Órán lenne a helyük - csattant a nő szigorú hangja - Indítsanak a termükbe, és meg ne lássam mégegyszer hogy lógnak.

***

- És hogy telt a hétvége? - csicseregte Bucky mamája, aki épp Steve-et fuvarozta haza. A fiú náluk töltötte a hétvégét, amíg Mrs. Barnes elutazott egy konferenciára.

- Hm, jól... Videójátékoztunk meg ilyesmi...

És túl gyávák voltunk a csókhoz mindketten.

- Ja, meg a házit is megcsináltuk persze - tette hozzá Bucky.

- Ahaaa... - a nő hátrafordult, hogy megrovó pillantást vessen fiára, ám azzal a lendülettel át is sodródott a szembejövő sávba. Felsikoltott, elrántotta a kormányt, de csak rontott a helyzeten. Mintha lelassult volna az idő, ahogy a hatalmas kamion felé sodródtak megállíthatatlanul. Egymás szemébe néztek kétségbeesetten, tehetetlenül.
Csattanás.
Nem sötétült el a világ.
Steve végignézte, ahogy Bucky teste apró szilánkokká zúzza a szélvédőt, aztán métereket csúszik a betonon véres csíkot húzva maga után.
Egy pár pillanatig csönd volt, halálos csönd. Steve tudta, mit kellene tennie. Kitenni a vészvillogót, hogy ne jöjjenek beléjük még többen, rendőrt hívni, meg mentőt Mrs. Barnes-hoz aki vérző fejjel, ájultan hevert a roncsban. E helyett ő felpattant, a szétroncsolódott testhez rohant, s zokogva ráborult.
Nem tudta, percek vagy órák teltek el. Arra eszmélt, hogy valaki elrángatja onnan; kapálózott, lefogták, de nem adta fel, végül szúrást érzett a karjában, s lassan elernyedt. Homályos tekintete a másik fiú arcára tévedt. Most vette csak észre, hogy meglepő módon Bucky arca szinte teljesen ép maradt. Halott szemei az ég felé meredtek, ajka enyhén elnyílt. Steve akkor hirtelen rádöbbent, mennyire önző, hiszen azt fájlalta legjobban, hogy túl gyáva volt, s így soha nem csattant el az a csók. S többé már nem is fog.

9 megjegyzés:

 1. Hát szabad ilyet csinálni szegény olvasóval? T.T Pedig még szépen végig is gondoltam, hogy címke alapján nem lehet olyan érfelvágós, pont tökéletes reggelre, ésésés EZ. Attól függetlenül is, hogy már nagyon rég keresek ezzel a párossal magyar ficet, lenyűgözött és padlóhoz vágott. Gyönyörű volt, és köszönöm. *elvonul a sarokba, mert úgyse tud semmi értelmeset mondani*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én komolyan elhatároztam, hogy ezek után elárasztom a blogot fluffokkal róluk, de rögtön.a film után nem ment, egyszerűen nem.. Ennek ellenére örülök, hogy tetszett. Ja és ha találsz velük magyar ficet légyszi szólj, mert az angolok kritikán aluliak. Bucky berug és dugnak. Edzés után.. dugnak. Sőt, Steve virágot ültet. Aztán dugnak. Asszem nem kell ragoznom..
   Köszönöm, hogy írtál. :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Kedves DLL!:). Már mondtam, hogy mennyire tetszik, ahogy írsz, szerintem most már nem is kell megerositenem hosszu kormondatokban, eleg ennyi:FERGEmostfigyeljTEGES volt! Tényleg imadtam, nem nagyon van mas erdemleges a sikongatason kivul, amit hozza tudok tenni:D De lenne egy asodlagos kérdésem: mostanaban sok olyan regi szerzo, aki Hetat irt, már nem fog a fandomban alkotni-az lenne a kerdesem, ugye te meg em akarod abbahagyni? Rettentően imadom a munkaid, és sok mas embet is, ezert kerdezem. Illetve en voltam az a ma..jom, aki a kultkor is rakerdezett a Snowline-ra- látom, hogy szunetel, de ez pontosan mit takar? Elnézést a sok kerdesert es a holvan-holnincs ekezetekert, de kelet-európai(belorusz) rokonoktol irok, és a cirill betűkrol áttérni is kinszenvedes volt, ezek a ruszki betuk nagyon ragaszkodoak:D puszi, A

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Előszöris köszönöm.a kesves szavakat.
   Hidd el, engem is nagyon elszomorít, hogy ilyen sokan elhagyják a fandomot, köztük sok kedvencem, sőt többeket a barátomnak is mondhatok. Nekem eszem ágában sincs ilyesmit tenni, rengeteg ötletem van, és imádom ezt a fandomot. :)
   A Snow line viszont kétséges, hogy befejeződik-e. Én szeretném, de nincs ihletem se ötletem a folytatáshoz, úgyhigy egy darabig még biztos nem lesz, sajnálom.
   Köszönöm, hogy írtál ^^

   Törlés
 4. *Spoiler* Fogalmad sincs mennyire nem jelenetéktelen mellékszereplőről írtál D":
  *már nem az*
  Amúgy én megmondom őszintén, hogy annyira nem shippelem őket, DE ez nem azt jelenti, hogy nem aranyosak együtt meg minden *-* Ráadásul ezt olyan szépen megírtad, hogy nagyon *dat komment* És dawww a mostanban bekövetkezett fangörcseim Steve miatt elérik a kritikus számot. xD Erre jössz te aztán megint fangörcsölög meg szomorkodok meg kitudjamégmi. Szóval köszönöm a fangörcsöt <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm <3 *fangörcsöl vele* Jaj, és ne is mondd, már alig bírom kivárni a keddet, hogy megtudjam, mi lett vele *w*

   Törlés
 5. EZ MI VOLT
  (ez fantasztikus volt)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez az volt, mikor még nem tudtam, hogy mi lesz a 2-ben és épp gyászoltam.
   köszönöm ^^

   Törlés