2013. november 24., vasárnap

Megérni a reggelt

Az előzőt annyira megutáltam egy nap alatt, hogy le is töröltem izibe, remélem senki nem látta. Ennek csak a címe szar, szóval tekintsük ezt életem első ficének a fandomban.

Fandom: Avengers
Páros: Thorki
Műfaj: hurt-comfort(?)
Tartalom: Van ennek olyan? Na jó... Valamikor a távoli jövőben Thor és Loki a nászéjszakájukat töltik, de van ami aki sosem változik... Eskü, nem tudom, miért van a képen Lokinak fekete körömlakkja ._.
Már megesküdtek egymásnak szavakkal, vérükkel, csak testük várt az egyesülésre. Díszes ünneplőiket elzárták, már csak a holdfény öltöztette őket nászi ruhába.
- Hitted volna, hogy valaha eljön ez a nap? - kérdezte Thor, bár nem tudta, miért érdekli ez a válasz.
- Tudtam - felelte Loki hetykén - Hiszen mindig szerettél. Más meg sosem számított neked. És elég makacs vagy, hogy elérd, amit akarsz.
Elnyújtózott az ágyon, pontosan tudta, hogy kell helyezkednie, szövetségese lett a holdfény a bájolásban, az igézetben, aminek ezúttal minden ereje testvérére szállt. Thor lassan hajolt közelebb, csókot lehelt a pengevékony, csillagfényes ajkakra. Érezte a jéghideg ujjakat egyre hevülő bőrén, a fagy és a tűz együttes ereje mérgező elixírként hatott rá. Kezei elmerültek a hollófekete tincsekben, a zöld szemek delejezték, Loki minden porcikájában maga volt a gaz csábítás, őt, az idősebbet téve naiv kisfiúvá, szolgává. De nem bánta, rég eldőlt köztük a szerepek felosztása. Összesimult a testük, szikrák, villámok lobbantak fel, de nem kellett hozzá varázslat. Loki hirtelen fölékerült, előrántotta kését, és Thor torkának szegezte.
- Miért? - kérdezte Thor nyugodtan, szinte tárgyilagosan, épp csak egy leheletnyi szomorúságot engedve a hangjába.
Loki szánakozva elmosolyodott.
- Még mindig nem bízol bennem - állapította meg halkan, nevetés bujkált a hangjában, a szemében, a szája sarkában.
Az illúzió eloszlott, Loki puszta keze siklott végig a másik nyakán, a mellkasán, a szíve felé.
- Okosabb vagy, mint tartják rólad - vigyorodott el ravaszul, szeme felvillant.
Az illúzió eloszlott. Penge villant a holdfényben.
- Meg akarom érni veled a reggelt – szólt nyugodt hangon Thor. Megfogta férjura kezét, és szelíden odébbtolta - Csak egyetlen reggelt, mikor melletted ébredhetek.

10 megjegyzés:

 1. Persze, nagyon nehéz azután billentyűzetet ragadni és magabiztosan ütni-vágni azt, hogy egy ficedet törölni kellett, de ezt pont jó lett volna hosszabban olvasni - érdekes lett volna akár csak röpke négyszáz szó az esküvőről, bár igaz ami igaz, a csattanó így erősebb volt, tézis-szerűbb. Tetszett az is, hogyan használtad fel a holdfényt, hogy az egész álomszerű legyen és illékony [mint a kapcsolatuk *mély sóhaj*] Köszönöm, hogy megírtad!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Öhöjj, naná, hogy kapásból lebuktam, hogy magát az esküvőt kihagytam. Annyira fel akartam tenni, hogy nem volt türelmem utánajárni az asgardi hagyományoknak, csak annyit tudok - azt is tőled - hogy vér az van, mert az kell..
   Amúgy igen, valami ilyen bizonytalan, illékony, alig-merem-elhinni-hogy-igaz hangulatot akartam, ezek szerint sikerült *röpköd örömben*
   Én köszönöm, hogy te írtál ^^

   Törlés
  2. Vér igazában nincsen, az saját headcanon :D Ha valamikor lesz kedved megírni, járj utána annak a kis mitológiai történetnek, amikor Loki beöltözteti Thort menyasszonynak, ő meg koszorúslány-ruhát ölt, hogy Jotünheimba juthassanak és visszaszerezzék az elrabolt Mjölnirt - nem csak zseniálisan szórakoztató az összes verziója, de ráadásul elég jól megörökíti az akkori esküvői szokásokat :D [meg Loki köcsögségét] [főleg Loki köcsögségét]

   Törlés
  3. Looool, ez nagyon tetszik. Mindenképpen utánanézek, és ha írok belőle valamit, ott lesz felette a neved aranyozott betűkkel *-*

   Törlés
 2. De ők testvérek! Igaz csak az örökbefogadás miatt, ami azt hiszem a mitológiában nem szerepel (rendesen bele kéne fujtanom magam), de ez meg az Avangersen alapul, amiben mégiscsak van köztük ilyen kötelék és ez vérfertőzés, de visszafogom magam és nem tartok kiselőadást.
  Szóval én is szivesebben olvastam volna hosszabban, de ha nem, hát nem. Különben az egyszál semmiben pózoló Loki, meg Thor, iggazán meggyőző tud lenni és az ember lányának kedve támad harmadiknak odavetődni. Khm...
  A leírások tetszettek, a függővég szintén és rohadt pofátlan módon szurkolok, hogy Thor ne érje meg a reggelt. Rosszmájan ébredtem, bocsesz.
  Köszönöm, hogy olvashattam!
  U.I: Én olvastam az előzőt is csak nem tudtam véleményt irni. Most már kiváncsi vagyok a reklámra. Ja és igen, tűnj a fejünkből Loki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem vagyok az incest ellen, sőt, neked viszont extra hálás vagyok, hogy az ellenérzésed ellenére is elolvastad és örülök, h így is tetszett. ^^ És ne mondd senkinek, de az egész az egyszál holdfényben ácsorgó Loki c. képből indult ki, mely egyszercsak felbukkant a fejemben :$
   A másikkal nagyon összevesztem, de lesz még FrostIron mert az kell, sok, csak vmi normális hosszúságú és értelmes. Am a márkát már nem tudom, de valamilyen kávéreklám. :D

   Törlés
 3. Szia :D Annyira örülök hogy ráakadtam a blogodra, és belefutottam ebbe a gyöngyszembe. A nyitott vég csúnyagonoszság, de talán jobb is így. Az egyszál holdfényben ácsorgó Loki gondolata meglehetősen csábító, aztán hozzájön a thorkis lelkem és lehet, hogy be fogok gőzölni.. :D Köszönöm, hogy olvashattam, fantasztikus volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát még én hogy örülök, hogy idetaláltál *-*
   Igen, mondom én, az egyszál holdfényben ácsorgó Loki vízióm volt mindennek az alapja :3
   Köszönöm, hogy írtál :)

   Törlés
 4. Loki. Thor. A holdfény. Az utolsó mondat. Istenkém, kell ennél több? Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is szívesen olvastam volna tovább, de azt hiszem ez is hozzá adott a történethez (Mire gondolt az író? A történet hosszúsága=Thor boldogságával. Jhaj, inkább leállok.) Na, de mire gondolt az olvasó? Fantasztikus volt! Imádtam!
  Köszönöm! :D
  Xoxo.Bri.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bevallom, én sem tudom a folytatást, épp olyan bizonytalan voltam, mikor írtam, mint az ő jövőjük.
   Köszönöm <3

   Törlés